Volop voordeel voor warmte

Of de bron nu industriële restwarmte of biomassaverbranding is, de warmtenetten van Ennatuurlijk zorgen voor voordelen die niet of niet allemaal terug te vinden zijn bij alternatieve technieken. Duurzamere warmte verbetert namelijk het energielabel van het pand, is comfortabel, veilig en betrouwbaar. Daarnaast neemt het minder ruimte in beslag dan elk alternatief. We geven graag meer inzicht.

Heel praktisch groot effect creëren

Een aansluiting op een warmtenet is een relatief eenvoudige oplossing voor wie de waarde van een pand wil verhogen. U behaalt namelijk aantrekkelijke Energie-Index en goede EPC- en BREEAM-scores. Tegelijk zijn de kosten voor onderhoud laag. Bovendien is het praktische karakter van een warmtenet een belangrijk voordeel bij het verduurzamen van vastgoed. Het uitrollen van duurzamere warmte is relatief eenvoudig in een gebied met een hoge bebouwingsdichtheid. Daarbij is het een oplossing met toekomst. Er is altijd ruimte voor verdere verduurzaming van de aangesloten woningen en bedrijven, bijvoorbeeld door aansluiting op een of meer nog duurzamere warmtebronnen in de buurt. Daaraan geven we bij Ennatuurlijk dan ook volop aandacht. Net als aan de betrouwbaarheid van de warmtelevering. Een warmtenet is voorzien van een back-upinstallatie zodat er altijd warmte wordt geleverd, ook tijdens een van de zeldzame storingen. De klant heeft dus geen zorgen over levering of onderhoud.

Voordelen versterken met ervaren partner

De voordelen van warmte worden versterkt door een partner met kennis van zaken. Dat zijn wij. We hebben veel ervaring en expertise in huis, van ontwerp, engineering tot realisatie en onderhoud tot gebruik. En dat merkt u. Aan de snelheid van onze samenwerking bijvoorbeeld en aan onze ondernemingszin. Maar ook aan hoe we meedenken over het zo laag mogelijk houden van de investering.