Volop voordeel voor warmte

Of de bron nu industriële restwarmte of biomassaverbranding is, de warmtenetten van Ennatuurlijk zorgen voor voordelen die niet of niet allemaal terug te vinden zijn bij alternatieve technieken. Denk aan individuele warmtepompen, pelletkachels of een nul-op-de-metersysteem. We geven graag meer inzicht.

Heel praktisch groot effect creëren

Het praktische karakter van een warmtenet is een belangrijk voordeel voor bij het verduurzamen van vastgoed. Het uitrollen van duurzamere warmte is relatief eenvoudig in een gebied met een hoge bebouwingsdichtheid. Daarbij blijft het warmtenet een oplossing met toekomst. Het biedt interessante mogelijkheden voor verdere verduurzaming van de aangesloten woningen en bedrijven. Bijvoorbeeld door het aanpassen van de warmtebron. Daaraan geven we bij Ennatuurlijk dan ook alle aandacht. Bovendien maken ook de betrouwbaarheid van de warmtelevering en het onderhoud het verschil. Een warmtenet is voorzien van een back-up die extra warmte levert, mocht er een storing voorkomen, wat zelden gebeurt.

Voordelen versterken met ervaren partner

De voordelen van warmte worden versterkt door een partner met kennis van zaken. Dat zijn wij. We hebben veel ervaring en expertise in huis, van ontwerp, engineering tot realisatie en onderhoud tot gebruik. En dat merkt u. Aan de snelheid van onze samenwerking bijvoorbeeld en aan onze ondernemingszin. Maar ook aan hoe we meedenken over het zo laag mogelijk houden van de investering.